Afslag Nijkerk

Over ons

Afslag Nijkerk is de slagwerkgroep van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps. Ondanks het feit dat onze groep uit relatief jonge leden bestaat, de gemiddelde leeftijd is namelijk 18 jaar, spelen wij in de derde divisie van de senioren slagwerkgroepen.

Afslag is een enthousiaste groep die in zeer korte tijd een muzikale ontwikkeling heeft ondergaan. In november 2016 ging de groep voor het eerst in jaren op concours en promoveerde van de vierde naar de derde divisie.

Leden van Afslag Nijkerk hebben eerst slagwerkles gehad en zijn na enige tijd naar Kabaal gegaan, de jeugdslagwerkgroep. Als het niveau, de motivatie en de inzet goed zijn, stroomt de leerling door naar de senioren slagwerkgroep.

Repetities

Wilt u een keer komen kijken en onze enthousiaste groepsleden ontmoeten? Dat kan! Wij repeteren op dinsdagavond onder leiding van Bert Koekoek van 20.00 uur tot 21.45 uur in Samenspel.
Ook marcheren wij mee op straat met het fanfareorkest en kunt u naar ons komen luisteren op het jaarlijks voorjaarsconcert.

Optredens

Nieuws, extra optredens en aanpassingen kunt u vinden op social media. U kunt ons volgen op Facebook en
Instagram.

Muzikale groeten van Afslag Nijkerk, en misschien wel tot snel!