Afslag Nijkerk

Over ons

Afslag Nijkerk is de slagwerkgroep van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps. Ondanks het feit dat onze groep uit relatief jonge leden bestaat, de gemiddelde leeftijd is namelijk 17 jaar, spelen wij in de derde divisie van de senioren slagwerkgroepen.

Afslag Nijkerk staat bekend als een enthousiaste groep die in zeer korte tijd een muzikale ontwikkeling heeft ondergaan. In november 2016 ging de groep voor het eerst in jaren op concours en promoveerde van de vierde naar de derde divisie. In december wil de groep zichzelf meten op een volgend concours.

Leden van Afslag Nijkerk hebben eerst slagwerkles gehad en zijn na enige tijd naar Kabaal gegaan, de jeugdslagwerkgroep. Als het niveau, de motivatie en de inzet goed is, stroomt de leerling door naar de seniorenslagwerkgroep.
 

Repetities & Concerten

Wilt u een keer komen kijken en onze enthousiaste groepsleden ontmoeten? Dat kan! Wij repeteren op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.45 uur. Iedereen is altijd welkom om te komen kijken. Naast de repetities kunt u ook naar ons luisteren op het jaarlijks voorjaarsconcert van de vereniging en wedstrijden, zoals het concours in Etten-Leur en de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen in Barneveld. Ook marcheren wij mee op straat met het fanfareorkest. Bekijk de agenda voor alle activiteiten en data.

 

Meer informatie

De slagwerkgroep staat onder leiding van Marcus Wiebenga. Informatie over Marcus is te vinden op zijn website www.marcuswiebenga.nl.
Afslag Nijkerk op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/afslagnijkerk/
Afslag Nijkerk op Instagram: https://www.instagram.com/afslag_nijkerk/
 

Muzikale groeten van Afslag Nijkerk, en misschien wel tot snel!