Algemene Muzikale Vorming (AMV)

Wat is AMV?

Tijdens Algemene Muzikale Vorming (AMV) maken de aller jongste muzikanten kennis met muziek. Het traject duurt ongeveer twee jaar en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar. Gedurende deze periode leren de kinderen bijvoorbeeld noten lezen, blokfluit spelen en maken zij kennis met verschillende muziekinstrumenten. Ook maken de kinderen die lessen in Algemene Muzikale Vorming volgen op speelse wijze kennis met muzikale begrippen zoals tempo, improvisatie en samenspel.

AMV-lessen bij het NSFC

De lessen van Algemene Muzikale Vorming worden bij het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps elke week op de woensdagmiddag gegeven door Jody Vianen in ons clubgebouw Samenspel in Nijkerk. Kosten: het lesgeld voor de AMV-lessen bedraagt 22,10 per maand, er hoeft geen contributie betaald te worden.

Bij het volgen van AMV-lessen, neem je een eigen blokfluit mee. Indien je niet in het bezit bent van een blokfluit, kan deze op eigen kosten worden aangeschaft via Jody.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Als je enthousiast bent geworden over Algemene Muzikale Vorming en je jezelf of iemand anders op wilt geven, kun je ook contact met ons opnemen.