Nieuws


Zaterdag een leuk optreden van afslag Nijkerk in de Stuw in Hoevelaken neergezet. In het kader van Gluren bij de buren.


Jubilarissen 50 jaar lid v.h. NSFC

Afgelopen nieuwjaarsreceptie van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps
werden zoals traditie getrouw weer jubilarissen in het zonnetje gezet.
Dit keer 2 leden welke maar liefst 50 jaar met plezier hun muzikale hobby bij het NSFC hebben volbracht.
Gerrit Schipper speelt trombone in het orkest en Klaas Krijkamp speelt bugel in het orkest.
Beide zijn 50 jaar lid van het NSFC en Voorzitter Marcel Wagenveld spelde natuurlijk hun 50 jarige jubileum speld op. Tevens opende de Voorzitter de nieuwjaarsreceptie met een korte toespraak waarbij hij het jubileum jaar van het maar liefst 125 jarige fanfare corps aan kondigden. In 2019 bestaat het NSFC op 15 november 2019 maar liefst 125 jaar, dat belooft een prachtig jaar met vele muzikale hoogtepunten.


Het NSFC wenst jullie allen een fantastisch muzikaal 2019! Met de start van ons 125 jarig jubileumjaar in november hopen wij daar een bijdrage aan te leveren!


kerstsamenzang Hoevelaken mmv het nsfc
https://www.facebook.com/597884868/posts/10157354716689869/


Aanstaande zaterdag speelt de dwarsfluitgroep van het NSFC op het Winterlichtfestival in het centrum van Nijkerk!


In het altijd sfeervolle en gezellige Voorthuizen speelt het opleidingsorkest van het NSFC samen met die van Muziekvereniging Crescendo Voorthuizen! In het voorprogramma speelt één van de beste fanfares uit de regio, namelijk het orkest van Crescendo. Komt dat zien!


As zaterdag 15 december speelt het fanfare orkest weer tijdens de kerstsamenzang Hoevelaken in Euretco, aanvang 1930uur.
U komt toch ook?
https://www.facebook.com/597884868/posts/10157343416044869/Vandaag speelde het opleidingsorkest van het NSFC samen met het Opleidingsorkest van Muziekvereniging Crescendo Voorthuizen op het Plein bij de ijsbaan in Nijkerk. Volgende optreden kerstmarkt Voorthuizen 21 december 🎺

Kom gezellig langs! 🎄


Morgen is het zover… Dan gaan de pieten weer de straat op! En er zijn er wel 6 met nieuwe kleren! Grianne’s schoonheidssalon heeft een prachtig pak gesponsord. Grianne, bedankt!

Voor al uw schoonheidsbehandelingen, neem contact op met Grianne Kastelein!


Prachtig bedrag ontvangen Rabo clubkasactie 503,33. Dank voor uw stem.


Lees hier het mooie initiatief van @belinda om ons te helpen! Wie volgt?


Op weg naar Bodegraven, streekfestival. Optreden heeft de jury beloond met 82pnt. Een prachtige eerste prijs 👍


Het eerste pietenpak is gesponsord door Belinda Smienk van Belinda’s Nagelsalon. Ontzettend bedankt!

Voor de mooiste gelnagels, breng een bezoek aan:

https://www.misterwhat.nl/company/103988-belindas-nagelsalon-putten


Zaterdag 13 oktober hield het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps een solistenconcours. 28 deelnemers kwamen uit in drie divisies, waarbij bij elke divisie een top 3 werd benoemd. Leden van het NSFC hadden de uitdaging om na maanden lange oefening de zenuwen onder controle te houden tijdens hun solo-optreden. Zij werden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit Ruud Böhmer en Cor Pronk.

Het solistenconcours is voor het laatst georganiseerd in 2002 en gaat nu weer jaarlijks plaatsvinden. De nummers 1 van de drie divisies ontvingen een wisselbeker die zij volgend jaar mogen verdedigen.

Alle negen winnaars zijn te horen in het videoverslag, dus zet vooral het geluid aan!

Categorie gevorderden:
1) Klarie Anne Snoek, dwarsfluit
2) Eline Woudenberg, alt-saxofoon
3) Mattheüs Bernhard Blankesteijn, trompet

Categorie amateurs:
1) Daniëlle Goudswaard, dwarsfluit
2) Benjamin Blankesteijn, bariton
3) Tessa Boer, dwarsfluit

Categorie beginners:
1) Rosa van Os, hoorn
2) Dani van den Burg, hoorn
3) Meike Visscher, dwarsfluit


We blazen het solistenconcour nieuw leven in! Morgen laten onze leden tussen 9.15 en 13.25 uur hun muzikale kwaliteiten horen. Kom jij ook kijken? Zie de link voor meer informatie.

https://nijkerk.nieuws.nl/evenementen/solistenconcours-nijkerks-stedelijk-fanfare-corps/Het is weer tijd voor de Rabobank Clubkas Campagne! En weet u wat het mooie is? Het kost u niks en het levert ons met elke stem meer geld op om de Nijkerkse cultuur goed op de kaart te houden.

Hoe helpt u ons? Als u lid bent van de Rabobank heeft u een mail gehad waarmee u kunt stemmen. Niet gehad? https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/hoe-kan-ik-stemmen

Wel een rekening maar nog geen lid, wordt dit dan snel en help ons: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/randmeren/lidmaatschap/

Alvast bedankt voor uw steun en we zien u snel bij een van onze optredens! 👍Klaar voor vertrek vanaf het Malieveld richting het Binnenhof.


Met 13 man van ons orkest en onze burgemeester op weg naar Den Haag alwaar wij in de erewacht staan naast de hofvijver. Nu al een prachtige dag!


Intens verdrietig delen wij mee dat Wim van Wessel afgelopen zaterdag rond het middaguur is overleden. Wim is 58 jaar geworden en was al enkele jaren ernstig ziek. Wim speelde trompet in het orkest. Naast zijn muzikale bijdrage heeft Wim zich vele jaren ingezet als bestuurslid en instrumentenbeheerder. Het NSFC wenst de dierbaren van Wim veel sterkte. De herinneringen aan Wim zullen altijd bij ons blijven. Aanstaande vrijdag 7 september zal het orkest spelen bij de uitvaart.


De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat betekent dat wij weer gaan beginnen met repeteren!
Wij trappen ons seizoen af op 30 augustus om 19.30 bij de Pol.
Vervolgens spelen wij op 1 september tussen 11.00 en 13.00 uur bij de Nijkerkse Sleepbootdagen! Wij hebben er zin in, tot dan!


Zomerse slipperconcerten:

In het kader van het 70 jarig jubileum van muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zullen de zomerslipperconcerten gezamenlijk met het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps worden gehouden.
Op vrijdagavond 6 juli om 20.15 uur speelt de gezamenlijke fanfare een Hollands programma op het plein in Nijkerk. Ook Afslag Nijkerk speelt afwisselend mee.
Op woensdagavond 11 juli om 19.30 uur speelt de gezamenlijke fanfare het zelfde hollandse programma bij het Dorpshuis in Nijkerkerkveen. Het Mallet Percussie Ensemble speelt afwisselend mee.
Kom gezellig luisteren op het terras op het plein in Nijkerk of bij het dorpshuis in Nijkerkerkveen. MV Concordia Nijkerkerveen


Vandaag mochten we de leraren van de Oranje Nassauschool in het zonnetje zetten!