Nieuws


Klaar voor vertrek vanaf het Malieveld richting het Binnenhof.


Met 13 man van ons orkest en onze burgemeester op weg naar Den Haag alwaar wij in de erewacht staan naast de hofvijver. Nu al een prachtige dag!


Intens verdrietig delen wij mee dat Wim van Wessel afgelopen zaterdag rond het middaguur is overleden. Wim is 58 jaar geworden en was al enkele jaren ernstig ziek. Wim speelde trompet in het orkest. Naast zijn muzikale bijdrage heeft Wim zich vele jaren ingezet als bestuurslid en instrumentenbeheerder. Het NSFC wenst de dierbaren van Wim veel sterkte. De herinneringen aan Wim zullen altijd bij ons blijven. Aanstaande vrijdag 7 september zal het orkest spelen bij de uitvaart.


De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat betekent dat wij weer gaan beginnen met repeteren!
Wij trappen ons seizoen af op 30 augustus om 19.30 bij de Pol.
Vervolgens spelen wij op 1 september tussen 11.00 en 13.00 uur bij de Nijkerkse Sleepbootdagen! Wij hebben er zin in, tot dan!Zomerse slipperconcerten:

In het kader van het 70 jarig jubileum van muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zullen de zomerslipperconcerten gezamenlijk met het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps worden gehouden.
Op vrijdagavond 6 juli om 20.15 uur speelt de gezamenlijke fanfare een Hollands programma op het plein in Nijkerk. Ook Afslag Nijkerk speelt afwisselend mee.
Op woensdagavond 11 juli om 19.30 uur speelt de gezamenlijke fanfare het zelfde hollandse programma bij het Dorpshuis in Nijkerkerkveen. Het Mallet Percussie Ensemble speelt afwisselend mee.
Kom gezellig luisteren op het terras op het plein in Nijkerk of bij het dorpshuis in Nijkerkerkveen. MV Concordia Nijkerkerveen


Vandaag mochten we de leraren van de Oranje Nassauschool in het zonnetje zetten!https://www.facebook.com/vathorsttelevisie/videos/2160333263982669/
Ook het NSFC was weer aanwezig bij AVD Vathorst… bij 27.30min komen we voorbij in de optocht. Tot volgend jaar! En wil je ook muziek maken bij het nsfc, dat kan! Neem contact met ons op via onze site www.nsfc.nl

Vanavond , leerlingen PWA welkom op kids in concert… wil je ook muziek maken bij het nsfc? Geef je op… opleiding@nsfc.nl


Muzikanten NSFC met glans geslaagd

Het NSFC is vanaf vandaag twee gediplomeerde muzikanten rijker. Zaterdag deden Rosa van Os (13) (rechts)op hoorn en Nadia van de Poll (11) (links) op trompet in Twello hun muziek examen welke werd beloond met een hoog aantal punten. Resp. 52 en 52,5 punt.

Beide dames hadden onder leiding van hun muziekdocent Gellius Kaars Sijpesteijn een groot programma voorbereid welke tot in de details voor de examencommissie uitgevoerd werd. De examinator was onder de indruk van hun muzikale kwaliteiten en gaf mee dat hij hen graag terug zien op een volgend examen. Het NSFC mag zich gelukkig prijzen met deze jonge, getalenteerde muzikanten.
Wil je ook muziek maken?
Neem contact met ons op.
Opleidingen@nsfc.nlKids in concert!

Wil jij of je kind ook (leren) muziek maken bij onze vereniging? Geef je dan snel op via onze website https://www.nsfc.nl/lid-worden/


Scholenprojecten weer van start… heb je ook zin om muziek te maken? stuur dan een berichtje naar opleidingen@nsfc.nl


Heb jij al gestemd? Snel doen!
bit.ly/nsfc2018Elk jaar is het weer bijzonder om de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag muzikaal te omlijsten..

Met dank aan Raak Media en Aalt Guliker voor de foto’s.


https://www.facebook.com/4en5meinijkerk/videos/1396083460506863/ lopers komen binnen onder muzikale klanken van de kapel vh nsfc4 en 5 mei is het fanfare orkest weer in Nijkerk muzikaal actief. 4 mei in het van Reenenpark en stille tocht voor de herdenking.
5 mei om 1930 spelen we tijdens het bevrijdingsconcert in de fontein. Toegang is gratis en tevens zingt ook het koor music that matters.