Nieuws

De blazersklas!

Sinds kort bieden wij een blazersklas aan. Een programma waarin leerlingen van basisscholen een paar weken kennis leren maken met muziekinstrumenten.

Deze leerlingen van de Open Kring hebben nu al het geluk om te ervaren hoe tof het is om blaasmuziek te maken. Ben je enthousiast geworden voor zo’n project op de basisschool waar jij werkt of waar je kinderen naartoe gaan? Check snel www.nsfc.nl/cultuureducatie en zegt het voort!


#zinin!

Het is al weer ruim een week geleden – en voelt als veel langer – dat we met de jeugd een fanatiek potje boer’ngolf tussen de koeien deden.
Het was super fijn om elkaar weer op zo’n manier te kunnen zien en spreken na zo’n lange tijd en we hopen dat we nu weer vaker zulke leuke dingen kunnen doen met elkaar!

Genoten van een gezellige en muzikale middag in Nijkerk!

Wij zijn van de partij! 🎷🎺🥁🎶

Wat was het fijn om weer samen buiten te spelen voor publiek bij KC de Brink, A1 Mediagroep, Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef, Woonzorgcentrum De Pol, Arkemheen en de waterbakken bij Groot Corlaer. En dat in onze spiksplinternieuwe polo’s!

Heb je ons gemist? Geen paniek! We spelen tijdens de Floralia in Voorthuizen op 18 september en geven zelf een concert in Kruiskerk Nijkerk op 6 november.


Tijd voor een vrolijke noot – DE UPDATE

Wij vroegen jullie waar jullie op zaterdag 28 augustus graag een live optreden wilden hebben en dit is het resultaat!

13.20 uur KC de Brink
13.40 uur A1 Mediagroep (en dus ook via de uitzending te volgen)
14.05 uur Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef
14.30 uur pauze
15.10 uur Woonzorgcentrum De Pol, bij de papaver
15.40 uur Arkemheen
16.15 uur Waterbakken Groot Corlaer

We worden er heel enthousiast van om te zien dat jullie allemaal net zo verlegen zitten om een portie live muziek als wij. Wij gaan heerlijk genieten morgen. Op welke locatie geniet je met ons mee?


Tijd voor een vrolijke noot!

Geen idee hoe het met jullie zit, maar onze nood naar een vrolijke noot is behoorlijk hoog. Daarom zullen wij komende zaterdag (28 augustus) een aantal optredens geven door heel Nijkerk heen. We zijn van 13.30 tot 16.30 op pad.

En nu komt het: heeft u iets te vieren, lijkt het u heel leuk om een concert voor de deur te krijgen of heeft u een andere leuke reden, laat het ons dan weten! Wellicht ziet u ons zaterdag wel van heel dichtbij verschijnen.

Het uiteindelijke programma zal zaterdagochtend bekend worden gemaakt, dus houd onze Facebook en Instagram goed in de gaten!

Wij hopen dat de 5-6 concertjes van zaterdag een vrolijke opmars zullen zijn naar een muzikaal najaar, want op 6 november staat ons volgende concert gepland, maar dan in de Kruiskerk.

Tot zaterdag!


Vorige week heeft het opleidingsorkest het seizoen afgesloten met een silent disco!

Nouja, silent…. 😜🙉

In het nieuwe seizoen zal het opleidingsorkest drie muziekstukken spelen die in de opname te horen zijn. Hoor jij welke drie stukken dat zijn?

#silentdisco #muziek #muziekverbindt #fanfare #orkest


Als een kind zo blij dat we weer mogen!

Vandaag sloten we een reeks muzieklessen bij Kindcentrum Holk samen met de leerlingen af met een heus concert over "blaasmuziek is cool".

Ben jij benieuwd of je blaasmuziek ook zo cool vindt? Geef je dan op voor een gratis proefles via www.nsfc.nl/muziekles
Een dinsdag om niet snel meer te vergeten! We kunnen niet in woorden uitdrukken hoe fijn het was om na al die maanden weer samen muziek te kunnen maken. We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te ontmoeten tijdens optredens, maar tot die tijd maken wij vooral veel muziek en gaan we er samen van genieten! 🎶

UIT DE OUDE DOOS – BEVRIJDINGSDAG

Omarm de vrijheid, koester je vrijheid en geef vrijheid aan de mensen om je heen 🇳🇱


Vanavond zijn wij twee minuten stil, jij ook?

Dit jaar kunnen we geen bloemen leggen tijdens de Stille Tocht. Wel kun je een digitale bloem leggen bij één van de oorlogsmonumenten https://www.4en5mei.nl/oorlogsmonumenten/bloemen-leggen


JANTJE BETON COLLECTE

Nu wij niet samen mógen spelen, kijken we verlangend uit naar het moment dat we dat wel weer kunnen. Zoals je hebt gemerkt, hebben we elkaar afgelopen jaar minder gezien tijdens optredens. Dit betekent ook dat onze inkomsten afgelopen jaar een deuk hebben opgelopen. Wil jij ons én Jantje Beton steunen met een bijdrage? 50% van je donatie wordt direct aan ons gedoneerd. Alvast heel erg bedankt en we hopen jullie zo snel mogelijk weer te kunnen zien!

https://mii.io/c/jantje-beton-collecte-2?p=43143177


FIJNE KERSTDAGEN EN EEN MUZIKAAL 2021 🎶

We hopen volgend jaar alle muzikale schade van het afgelopen jaar in te kunnen halen, samen met jullie! Tot het zo ver is wensen we jullie fijne feestdagen en veel gezondheid toe!

Lees Meer


APPLAUS VOOR ONZE TOPPERS

Die afgelopen tijd samen met hun docenten keihard hebben gestudeerd en vandaag geslaagd zijn voor hun praktijkexamen bij MBGF – Muziekbond Gelderland Flevoland!


DECEMBERMAAND = FEESTMAAND

En bij een feestje horen cadeaus. We moedigen jullie aan om bij de lokale ondernemer je decembercadeaus te scoren, maar besluit je dit toch door de omstandigheden online te doen, wil je ons als lokale vereniging dan gratis sponsoren?

Door via onderstaande link je aankoop te doen bij een van de aangesloten webshops, betaal jij niks extra’s, maar ontvangen wij wel een zogenaamde commissie van de webshop. Afgelopen jaar hebben we al meer dan honderd euro verdiend op deze manier, dat is een mooie boost in deze tijden van minimale inkomsten. Sponser jij ons ook gratis?

https://bit.ly/35XzW1I (op www.nsfc.nl vind je ook "steun ons" met de link naar Sponsorkliks)


Met pijn in ons hart liepen we afgelopen zaterdag niet in de stad om de intocht van Sinterklaas te vieren, dus daarom een foto uit de oude 📦

In de tussentijd doen wij ons best om gezond te blijven en als jullie dat ook doen, hopen we elkaar volgend jaar weer te zien als de goedheiligman zijn intrede maakt. #staysafe #heblief


BEDANKT!

We willen iedereen die op ons heeft gestemd tijdens de #RaboClubSupport heel erg bedanken! Dankzij jullie hebben wij €416,03 ontvangen van #deCoöperatieveRabobank, dit geld kunnen wij nu gebruiken om te investeren in nieuwe instrumenten voor de opleidingen.

In deze tijd waarin we jullie helaas niet zo vaak kunnen zien als we graag willen, is het extra fijn om te weten dat jullie ons niet vergeten zijn en nog steeds een warm hart toedragen. Hopelijk tot snel en tot die tijd: stay safe!

Lees Meer


HEEFT U AL GESTEMD?

U kunt nog tot en met 25 september op ons stemmen via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport. Met uw stem verdienen wij geld om instrumenten voor leerlingen te vervangen zodat zij nóg beter leren muziek maken! Alvast dank voor uw steun 😊


WIJ DOEN WEER MEE!

Ook dit jaar zijn we genomineerd voor de #RaboClubSupport. Steun jij ons ook? Het kost jou niets, je hoeft enkel te stemmen via de Rabo App of www.rabobank.nl/clubsupport. Met het bedrag dat we hiermee krijgen, kunnen we een aantal leerlingen weer blij maken met nieuwe instrumenten. #decooperatieveRabobank


WIJ DOEN MEE!

Ook dit jaar zijn we genomineerd voor de #RaboClubSupport, steunt u als lid van de Rabobank Randmeren ons ook? Het kost u helemaal niets, maar zorgt ervoor dat wij een aantal leerlingen kunnen voorzien van nieuwe instrumenten. Namens de leerlingen alvast heel veel dank!

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

#decooperatieveRaboboank


FLASHBACKFRIDAY

Afgelopen jaren hebben we een aantal keer gespeeld in de Kruiskerk Nijkerk, hoe gaaf is het dan om nu deze toffe foto van een van die optredens terug te zien in het wekelijkse kerkblad! Het doet ons de tijd en sfeer van optredens herleven en we kijken er naar uit om jullie weer te ontmoeten tijdens een van onze concerten zodra het kan!