Nieuws

Zo voldaan na dit feest! Vanavond wat muzieknootjes in onze schoen gedaan, hopelijk is dat voldoende snack voor Ozosnel 😜 Voor ons was vandaag in ieder geval al een cadeautje!

Ps. opa en oma piet maken me heel blij (swipe), thumbs up als jij nu ook een blij 🥚 bent!


LIVESTREAM

Vanavond zin om van lokale live muziek te genieten, maar geen zin om van je bank of uit je luie stoel te komen? Heel begrijpelijk. Daarom kun je ons concert vanavond volgen via de livestream! Je kunt dit doen via de kabel in Nijker, Putten en Barneveld of via een van onderstaande twee links. Veel plezier!

https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21175 http://stream.a1mediagroep.nl/player/kijkEindelijk is het zover! Je kunt je aanmelden voor ons najaarsconcert op 6 november in de @kruiskerk_nijkerk. De toegang is gratis, maar i.v.m. corona is het wel verplicht om een plekje te reserveren. Dit kun je doen door de QR-code te scannen of je op te geven via www.nsfc.nl/reserveren
Wij kijken ernaar uit en hopen je dan weer in levenden lijve te ontmoeten.

De allereerste blazersklas met De Open Kring Nijkerk hebben we gisteravond afgesloten met een groots concert met het opleidingsorkest. Het is heel leuk om te zien en horen hoe de kinderen de afgelopen weken het instrument hebben leren bespelen.
We hopen dat we de kinderen zo hebben laten ervaren dat blaasmuziek eigenlijk heel cool is en ze te inspireren om ook zelf muziek te maken.

Ben jij ook geïnteresseerd in een gesubsidieerde blazersklas op school? Neem laagdrempelig contact op met opleidingen@nsfc.nl

📸 https://www.nijkerkerveen.org/open-kring-houdt-slotconcert-met-nijkerkse-fanfare/


De Rabo ClubSupport is weer van start!
Vorig jaar hebben we van jullie 94 stemmen gekregen. Een waanzinnig aantal wat ons ook een geweldig bedrag heeft opgeleverd dat we goed hebben kunnen besteden 🥳

Kunnen we dit jaar weer op jullie support rekenen? Dat zou heel, heel gaaf zijn. Je kunt op ons stemmen via je Rabobank App of via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=213685 Rabobank #RaboClubSupport


Het was zo tof om zaterdag op deze manier de deelnemers van de Ommetje challenge in Gemeente Nijkerk te supporten tijdens hun laatste loodjes! Hersenstichting @hersenstichting #ommetje @fysiodenijeveste

📸 @aaltguliker


De blazersklas!

Sinds kort bieden wij een blazersklas aan. Een programma waarin leerlingen van basisscholen een paar weken kennis leren maken met muziekinstrumenten.

Deze leerlingen van de Open Kring hebben nu al het geluk om te ervaren hoe tof het is om blaasmuziek te maken. Ben je enthousiast geworden voor zo’n project op de basisschool waar jij werkt of waar je kinderen naartoe gaan? Check snel www.nsfc.nl/cultuureducatie en zegt het voort!


#zinin!

Het is al weer ruim een week geleden – en voelt als veel langer – dat we met de jeugd een fanatiek potje boer’ngolf tussen de koeien deden.
Het was super fijn om elkaar weer op zo’n manier te kunnen zien en spreken na zo’n lange tijd en we hopen dat we nu weer vaker zulke leuke dingen kunnen doen met elkaar!

Genoten van een gezellige en muzikale middag in Nijkerk!

Wij zijn van de partij! 🎷🎺🥁🎶

Wat was het fijn om weer samen buiten te spelen voor publiek bij KC de Brink, A1 Mediagroep, Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef, Woonzorgcentrum De Pol, Arkemheen en de waterbakken bij Groot Corlaer. En dat in onze spiksplinternieuwe polo’s!

Heb je ons gemist? Geen paniek! We spelen tijdens de Floralia in Voorthuizen op 18 september en geven zelf een concert in Kruiskerk Nijkerk op 6 november.


Tijd voor een vrolijke noot – DE UPDATE

Wij vroegen jullie waar jullie op zaterdag 28 augustus graag een live optreden wilden hebben en dit is het resultaat!

13.20 uur KC de Brink
13.40 uur A1 Mediagroep (en dus ook via de uitzending te volgen)
14.05 uur Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef
14.30 uur pauze
15.10 uur Woonzorgcentrum De Pol, bij de papaver
15.40 uur Arkemheen
16.15 uur Waterbakken Groot Corlaer

We worden er heel enthousiast van om te zien dat jullie allemaal net zo verlegen zitten om een portie live muziek als wij. Wij gaan heerlijk genieten morgen. Op welke locatie geniet je met ons mee?


Tijd voor een vrolijke noot!

Geen idee hoe het met jullie zit, maar onze nood naar een vrolijke noot is behoorlijk hoog. Daarom zullen wij komende zaterdag (28 augustus) een aantal optredens geven door heel Nijkerk heen. We zijn van 13.30 tot 16.30 op pad.

En nu komt het: heeft u iets te vieren, lijkt het u heel leuk om een concert voor de deur te krijgen of heeft u een andere leuke reden, laat het ons dan weten! Wellicht ziet u ons zaterdag wel van heel dichtbij verschijnen.

Het uiteindelijke programma zal zaterdagochtend bekend worden gemaakt, dus houd onze Facebook en Instagram goed in de gaten!

Wij hopen dat de 5-6 concertjes van zaterdag een vrolijke opmars zullen zijn naar een muzikaal najaar, want op 6 november staat ons volgende concert gepland, maar dan in de Kruiskerk.

Tot zaterdag!


Vorige week heeft het opleidingsorkest het seizoen afgesloten met een silent disco!

Nouja, silent…. 😜🙉

In het nieuwe seizoen zal het opleidingsorkest drie muziekstukken spelen die in de opname te horen zijn. Hoor jij welke drie stukken dat zijn?

#silentdisco #muziek #muziekverbindt #fanfare #orkest


Als een kind zo blij dat we weer mogen!

Vandaag sloten we een reeks muzieklessen bij Kindcentrum Holk samen met de leerlingen af met een heus concert over "blaasmuziek is cool".

Ben jij benieuwd of je blaasmuziek ook zo cool vindt? Geef je dan op voor een gratis proefles via www.nsfc.nl/muziekles
Een dinsdag om niet snel meer te vergeten! We kunnen niet in woorden uitdrukken hoe fijn het was om na al die maanden weer samen muziek te kunnen maken. We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te ontmoeten tijdens optredens, maar tot die tijd maken wij vooral veel muziek en gaan we er samen van genieten! 🎶

UIT DE OUDE DOOS – BEVRIJDINGSDAG

Omarm de vrijheid, koester je vrijheid en geef vrijheid aan de mensen om je heen 🇳🇱


Vanavond zijn wij twee minuten stil, jij ook?

Dit jaar kunnen we geen bloemen leggen tijdens de Stille Tocht. Wel kun je een digitale bloem leggen bij één van de oorlogsmonumenten https://www.4en5mei.nl/oorlogsmonumenten/bloemen-leggen


JANTJE BETON COLLECTE

Nu wij niet samen mógen spelen, kijken we verlangend uit naar het moment dat we dat wel weer kunnen. Zoals je hebt gemerkt, hebben we elkaar afgelopen jaar minder gezien tijdens optredens. Dit betekent ook dat onze inkomsten afgelopen jaar een deuk hebben opgelopen. Wil jij ons én Jantje Beton steunen met een bijdrage? 50% van je donatie wordt direct aan ons gedoneerd. Alvast heel erg bedankt en we hopen jullie zo snel mogelijk weer te kunnen zien!

https://mii.io/c/jantje-beton-collecte-2?p=43143177


FIJNE KERSTDAGEN EN EEN MUZIKAAL 2021 🎶

We hopen volgend jaar alle muzikale schade van het afgelopen jaar in te kunnen halen, samen met jullie! Tot het zo ver is wensen we jullie fijne feestdagen en veel gezondheid toe!

Lees Meer


APPLAUS VOOR ONZE TOPPERS

Die afgelopen tijd samen met hun docenten keihard hebben gestudeerd en vandaag geslaagd zijn voor hun praktijkexamen bij MBGF – Muziekbond Gelderland Flevoland!