Nieuws


EERSTE PAASDAG

Dit jaar zullen wij op eerste Paasdag in samenwerking met muziekvereniging Concordia op de Paassamenkomst op de begraafplaats spelen (zie artikel). Aansluitend zal een ensemble samengesteld uit orkestleden de dienst in de Kruiskerk om 9.30 uur opluisteren. Tevens zal het saxofoonkwartet een prachtig stuk ten gehore brengen.

https://www.nijkerkerveen.org/paassamenkomst-op-eerste-paasdag/?fbclid=IwAR2Fa-F-dJIRMTeCRykBwnSDj0jpLySo-4L4KljQ_KjVJTPRuHuqk9OBabA


Afgelopen woensdag is ons Ere-lid Rinus Hoekstra op 90 jarige leeftijd overleden. Rinus is lang lid geweest van het NSFC en bespeelde de alt-hoorn.

Aanstaande maandag zal de uitvaart plaats vinden te Amersfoort. Ons medeleven gaan uit naar de naaste familie en vrienden.


Wauw, dat was ons voorjaarsconcert. We begonnen met de Queen act van het opleidingsorkest. Vervolgens namen Kabaal en Afslag Nijkerk het over, waarbij Afslag ook weer een act neerzette met enkel afval, een feestje om naar te kijken! Het saxofoonkwartet vulde energiek de tijd tijdens de podiumwissel op. Het fanfareorkest stond er vandaag wegens ziekte onder leiding van Bert Koekkoek. Er werd bij het fanfareorkest ook gesoleerd, door Nadia. Zij speelde Camille en wauw wat deed zij dat goed! Het dwarsfluitensemble speelde tussendoor nog een aantal stukken en de avond werd met z’n allen afgesloten met een samba.

Aalt Guliker bedankt voor je prachtige reportage en wat is het heerlijk om je altijd te zien genieten als je foto’s komt maken! De volledige reportage vindt u op https://www.nijkerkerveen.org/spetterende-queen-act-opent-voorjaarsconcert-nsfc/?fbclid=IwAR1NZVLm29mStzXDyxu8fjHK1vP6_-UJF3uYDZtBqQf91jCsMF30wr4fI-M.

Aan het publiek: bedankt voor jullie enthousiasme en warme reacties! En van de Queen act ziet u dit jaar hoogst waarschijnlijk nog meer…. blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram (@nijkerks_nsfc)


Wie is de gelukkige winnaar van de twee toegangskaarten voor het voorjaarsconcert komende zaterdag 30 maart? Het is Wilbert Van de Schepop! Stuur ons een berichtje Wilbert, dan bespreken we de details even.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Bij Expert Nijkerk koop je nu in de voorverkoop een kaart voor 7,50 euro. U kunt er ook aan de deur voor kiezen om donateur te worden, zo helpt u ons en krijgt u leuke korting. Tot zaterdag!


VOORJAARSCONCERT – JEUGDORKEST

Het jeugdorkest neemt u mee naar de 80’s met Queen. En ik kan u vertellen: het wordt gaaf!

Kaartjes zijn nu verkrijgbaar bij Expert Nijkerk. Vergeet niet ons evenement te volgen om op de hoogte te bllijven van de laatste updates. Tot de 30ste!


VOORJAARSCONCERT – KABAAL!

Bij KABAAL! zijn de voorbereiding voor 30 maart in volle gang. Dit jaar zullen zij vergeleken met de afgelopen jaren meer melodische stukken spelen, kom het beleven tijdens ons VOORJAARSCONCERT op ZATERDAG 30 MAART.

Kaarten voor het voorjaarsconcert zijn nu verkrijgbaar bij Expert Nijkerk. Neem deel aan ons evenement om op de hoogte te blijven van de laatste updates. Graag tot de 30ste!



WINACTIE

Maak kans op twee gratis kaarten voor het voorjaarsconcert op 30 maart!

Hoe werkt het?
Like onze pagina, deel dit bericht en WIN!

De gelukkige winnaar of winnares wordt bekend gemaakt op 26 maart.


KAARTVERKOOP VOORJAARSCONCERT

De kaartverkoop voor het voorjaarsconcert van NSFC is gestart! Het concert vindt plaats op 30 MAART vanaf 20.00 uur in de Fontein in Nijkerk.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Expert Nijkerk of aan de deur voor aanvang. Entree €7,50. Voor jeugd t/m 12 jaar €5,-. Uiteraard ontvangt u ook een hapje en een drankje na afloop van het concert.

Heeft u 30 maart al genoteerd in uw agenda? Tot dan!


In 90 minuten nemen we u mee op reis. Terug naar de 80’s met Queen, naar spanning en emoties tijdens een oorlog met Soldaat van Oranje, feestgedruis van een samba, en nog zo veel meer!

Kaartverkoop start 9 maart bij Expert Nijkerk.
In de voorverkoop: 5 euro voor kinderen tot 12, 7.50 euro voor 12 jaar en ouder.
Aan de deur: tot 12 jaar 5 euro, 12 jaar en ouder 10 euro.


Zaterdag een leuk optreden van afslag Nijkerk in de Stuw in Hoevelaken neergezet. In het kader van Gluren bij de buren.


Jubilarissen 50 jaar lid v.h. NSFC

Afgelopen nieuwjaarsreceptie van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps
werden zoals traditie getrouw weer jubilarissen in het zonnetje gezet.
Dit keer 2 leden welke maar liefst 50 jaar met plezier hun muzikale hobby bij het NSFC hebben volbracht.
Gerrit Schipper speelt trombone in het orkest en Klaas Krijkamp speelt bugel in het orkest.
Beide zijn 50 jaar lid van het NSFC en Voorzitter Marcel Wagenveld spelde natuurlijk hun 50 jarige jubileum speld op. Tevens opende de Voorzitter de nieuwjaarsreceptie met een korte toespraak waarbij hij het jubileum jaar van het maar liefst 125 jarige fanfare corps aan kondigden. In 2019 bestaat het NSFC op 15 november 2019 maar liefst 125 jaar, dat belooft een prachtig jaar met vele muzikale hoogtepunten.


Het NSFC wenst jullie allen een fantastisch muzikaal 2019! Met de start van ons 125 jarig jubileumjaar in november hopen wij daar een bijdrage aan te leveren!


Wij mochten onze medewerking weer verlenen tijdens de kerstsamenzang in Hoevelaken.
https://www.facebook.com/597884868/posts/10157354716689869/


Aanstaande zaterdag speelt de dwarsfluitgroep van het NSFC op het Winterlichtfestival in het centrum van Nijkerk!


In het altijd sfeervolle en gezellige Voorthuizen speelt het opleidingsorkest van het NSFC samen met die van Muziekvereniging Crescendo Voorthuizen! In het voorprogramma speelt één van de beste fanfares uit de regio, namelijk het orkest van Crescendo. Komt dat zien!



Vandaag speelde het opleidingsorkest van het NSFC samen met het Opleidingsorkest van Muziekvereniging Crescendo Voorthuizen op het Plein bij de ijsbaan in Nijkerk. Volgende optreden kerstmarkt Voorthuizen 21 december 🎺

Kom gezellig langs! 🎄


Morgen is het zover… Dan gaan de pieten weer de straat op! En er zijn er wel 6 met nieuwe kleren! Grianne’s schoonheidssalon heeft een prachtig pak gesponsord. Grianne, bedankt!

Voor al uw schoonheidsbehandelingen, neem contact op met Grianne Kastelein!


Prachtig bedrag ontvangen Rabo clubkasactie 503,33. Dank voor uw stem.


Lees hier het mooie initiatief van @belinda om ons te helpen! Wie volgt?


Op weg naar Bodegraven, streekfestival. Optreden heeft de jury beloond met 82pnt. Een prachtige eerste prijs 👍


Het eerste pietenpak is gesponsord door Belinda Smienk van Belinda’s Nagelsalon. Ontzettend bedankt!

Voor de mooiste gelnagels, breng een bezoek aan:

https://www.misterwhat.nl/company/103988-belindas-nagelsalon-putten


Zaterdag 13 oktober hield het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps een solistenconcours. 28 deelnemers kwamen uit in drie divisies, waarbij bij elke divisie een top 3 werd benoemd. Leden van het NSFC hadden de uitdaging om na maanden lange oefening de zenuwen onder controle te houden tijdens hun solo-optreden. Zij werden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit Ruud Böhmer en Cor Pronk.

Het solistenconcours is voor het laatst georganiseerd in 2002 en gaat nu weer jaarlijks plaatsvinden. De nummers 1 van de drie divisies ontvingen een wisselbeker die zij volgend jaar mogen verdedigen.

Alle negen winnaars zijn te horen in het videoverslag, dus zet vooral het geluid aan!

Categorie gevorderden:
1) Klarie Anne Snoek, dwarsfluit
2) Eline Woudenberg, alt-saxofoon
3) Mattheüs Bernhard Blankesteijn, trompet

Categorie amateurs:
1) Daniëlle Goudswaard, dwarsfluit
2) Benjamin Blankesteijn, bariton
3) Tessa Boer, dwarsfluit

Categorie beginners:
1) Rosa van Os, hoorn
2) Dani van den Burg, hoorn
3) Meike Visscher, dwarsfluit


We blazen het solistenconcour nieuw leven in! Morgen laten onze leden tussen 9.15 en 13.25 uur hun muzikale kwaliteiten horen. Kom jij ook kijken? Zie de link voor meer informatie.

https://nijkerk.nieuws.nl/evenementen/solistenconcours-nijkerks-stedelijk-fanfare-corps/